Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، محمد دهقان منشادی در زمینه صدور مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیکی گفت: بر اساس اصلاحیه قانون اجرای سیاست های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی، مصوبه هیات مقررات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار و دستور وزیر اقتصاد، همه دستگاه‌های مرجع صدور مجوزها از این پس باید به صورت غیرحضوری و الکترونیکی این خدمات را به متقاضیان ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از اجرای این قانون را بهبود محیط کسب و کار، شفافیت در فرآیند صدور مجوز و کاهش زمان و هزینه کسب مجوزها اعلام کرد و گفت: فعالان اقتصادی در همه اصناف ملزم به ثبت نام در درگاه ملی مجوزها به نشانی https://sam.g۴b.ir و دریافت درخواست صدور مجوز الکترونیکی کسب و کار هستند.

دهقان ادامه داد: الکترونیکی شدن صدور مجوزهای کسب و کار، شرط لازم در قانون است و شرط مکمل آن این است که از درگاه ملی این مجوزها به دست مردم برسد، یعنی اینکه دستگاه ها باید درگاه های تخصصی وزارتخانه ها را به درگاه ملی متصل کنند که این کار انجام شده است.

وی با بیان اینکه اغلب دستگاه‌ها به این درگاه متصل هستند، گفت: بعضی از دستگاه‌ها ۱۸ مجوز حضوری برای یک کسب و کار مطالبه می‌کنند که متقاضی تا به مجوز هجدهم برسد، اعتبار مجوزهای قبلی پایان یافته و باید مسیر را از نو طی کند.

دهقان ادامه داد: با راه اندازی درگاه ملی مجوزها، گام مهمی در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب ‌وکار برداشته شده است و برخوردهای سلیقه ای و کاغذبازی‌های اداری حذف و تمامی فرایند اخذ مجوز شفاف و کارها در یک چارچوب مشخص و در یک درگاه واحد انجام می شود و مهمتر اینکه نظارت‌ بر وزارتخانه‌ها و سازمان‌های متولی بیشتر و امضاءهای طلایی از آنها گرفته خواهد شد.

براساس مصوبه هیات مقررات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار و دستور وزیر اقتصاد، مبنی بر صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار، از این به بعد دستگاه ها حق ندارند از مردم برای صدور مجوز کاغذ تحویل بگیرند و همه فرآیند باید الکترونیکی انجام شود.

در این سامانه فرد با انتخاب دستگاه مربوطه برای دریافت مجوز اقدام می کند و با اعلام آدرس محل کسب و کار و بارگذاری مدارک، باید بعد از ۱۵ روزکاری نتیجه درخواست خود را دریافت کند، طبق ماده ۷ قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌هایی که مجوز صادر می‌کنند از جمله وزارتخانه‌های دارائی، صمت، جهادکشاورزی و میراث‌فرهنگی که بیشترین سهم را در صدور این مجوزها دارا هستند باید مدارک و شرایط صدور مجوز را در درگاه ملی و تخصصی خود بارگذاری کنند.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی یزد اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی یزد اشتغال زایی توسعه اقتصادی یزد اشتغال زایی مجوزهای کسب و کار صدور مجوزها درگاه ملی صدور مجوز دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟