Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@04:39:27 GMT

شفافیت ۹۲درصد از مجوزهای کسب و کار

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۹۰۰۳

شفافیت ۹۲درصد از مجوزهای کسب و کار

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، آقای احسان خاندوزی گفت: ۱۳۹۳ مجوز شروع کسب و کار از ۱۵۰۰ مجوز در هیات مقررات زدایی به طور کامل تصویب شد. یعنی بیش از ۹۲ درصد از تمام مجوزهای شروع کسب و کار در استانداردهای سهولت و آسان گیری شروع کسب و کار قرار گرفتند. اکنون ۸ درصد از مجوزهای کسب و کار باقی مانده و بخش عمده آن ها به مجوزهایی متعلق است که شهرداری، نظام پزشکی و کانون وکلا صادر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، از روز ۶ فروردین ۱۴۰۱ تمام دستگاه های اجرایی مکلف هستند که مجوزهای شروع کسب و کار را به صورت الکترونیکی صادر کنند. از این روز به بعد صدور مجوز کاغذی مصداق تخلف از قانون خواهد بود. برای اینکه ارتباط سامانه وزارت اقتصاد با تمام دستگاه ها و درگاه ملی مجوزها برقرار باشد، تیم هایی را در نظر گرفتیم و دوستان حتی در روزهای ۲۹ اسفند، ۱ و ۲ فروردین نیز به لحاظ پشتیبانی فنی در درگاه ملی مجوزها مستقر هستند.

او گفت: اتصال به درگاه ملی مجوزها به صورت بخشی انجام شده و نیمی از وزارتخانه های کشور در کنار شهرداری و ... همچنان به صورت سامانه ای متصل نیستند.

صدور الکترونیکی مجوزها و اتصال به درگاه ملی مجوزها در اصلاحیه ماده ۷ سیاست های کلی اصل ۴۴ اسفند سال ۹۹ تصویب شد و مهلتی یکساله به ۳۳ دستگاه صادرکننده مجوز داده شد.

 

منبع: ایسنا اخبار مرتبط ۱۱:۱۷:۱۲ آخرین وضعیت اتصال دستگاه ها به درگاه مجوز ها ۱۰:۵۳:۴۶ کدام دستگاه ها از پیوستن به درگاه ملی مجوزها امتناع کردند؟ ۱۶:۳۴:۱۳ نامه ای که در جریان اخذ مجوز، ۱۰ روز گم شد! ۲۲:۳۷:۴۸ آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار چه زمانی است؟ ۱۵:۴۹:۴۶ چرا دستگاه های دولتی در مقابل الکترونیکی کردن مجوزها مقاومت می کنند؟ ۱۰:۴۸:۰۹ دریافت مجوز، مهم ترین مشکل پیش روی کسب وکارها

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو کسب و کار مجوز وزیر امور اقتصادی و دارایی وزارتخانه ها درگاه ملی درگاه ملی مجوزها شروع کسب و کار دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان

میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران در مسجد سیدعزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالله اسفندیاری رییس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اظهار کرد: براساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا 25 اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

وی افزود: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می دهند.

اسفندیاری ادامه داد:  در حال حاضر یکی از چالش هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسئول صنفی تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. 

اسفندیاری تصریح کرد: تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند